Good2Know

Jeg kan gjøre en god jobb for deg!

Good2Know har mange års erfaring innen grafisk kommunikasjon. Begynte i den tiden da alt var som ett håndverk. Min første jobb var som bud i en avis, hvor arbeidet blant annet besto i å bære tunge matriser fra setteriet til trykkeriet. Har altså fulgt den eksplosive utvikling i faget fra analog produksjon til dagens digitale plattform. Installerte en av Norges første heldigitale fotosettere allerede i 1986. – og siden da har det vært digitalt.

I mange år driftet jeg et reklamebyrå i Oslo. Valgte etter 14 år der å gå egne veier. Den veien er jeg stadig på. Har i dag et lite kontor og et fotostudio i randsonen av vår hovedstad. Her hjelper jeg mine kunder med hjemmesider, webbutikk, nyhetsbrev, annonser (digitale og for print). Designer alt som kan trykkes. Emballasjedesign, vinetiketter, esker i alle fasonger og farger. Plakater, bannere, kataloger, bøker, reklameaviser osv,
Fungerer også som rådgiver for mine hyggelige og stabile kunder. Medierådgiver, konsulent, prosjektleder og innpisker…

I tillegg til dette fotograferes produkter, mennesker og miljøer som brukes i de mange produksjonene.

– og jeg kan gjøre en god jobb for deg og ditt firma også!